• DSC02427
  • 29 Japanse collega met ass. Junko
  • Japanse Tandarts Masato Watanabe

Snel contact

T +31 (0) 20 - 641 65 66
E info@hjvanmill.nl

Wat kunt u verwachten tijdens het eerste bezoek?

Uw eerste afspraak bij ons kan zijn voor alleen een consult, of een consult gevolgd door een behandeling. Tijdens dit consult wordt de tand of kies onderzocht met o.a. behulp van röntgenfoto's. Afhankelijk van de verwijzing en het verzoek van uw tandarts kan in overleg met u de behandeling soms direct worden uitgevoerd of krijgt u na het consult een afspraak voor de behandeling.

 

Voor de behandeling reserveren wij anderhalf tot twee en een half uur, afhankelijk van de complexiteit van de anatomie. Dit is meestal voldoende. Soms is er echter nog een vervolg afspraak nodig. Na de behandeling wordt uw tandarts - per brief of e-mail - op de hoogte gesteld van de bevindingen en het resultaat.

 

Altijd wordt de te behandelen kies verdoofd, ook al zit er soms "geen gevoel" meer in de kies. Die gedachte alleen al is geruststellend, waardoor u ontspannen bent en de behandeling op een rustige manier kan worden uitgevoerd.

 

De kies wordt met behulp van een rubberen operatielapje - de "cofferdam" - geïsoleerd van de rest van het gebit en de mond, zodat er veilig en hygiënisch gewerkt kan worden.

 

Tenslotte wordt de behandelde kies afgewerkt met een traditionele vulling als afsluiting. Hierop zal uw eigen tandarts dan een definitieve restauratie plaatsen.