• 27.Collega Eva Tromp met ass Dali
  • 28 Japanse collega met ass. Junko
  • Japanse Tandarts Masato Watanabe

Snel contact

T +31 (0) 20 - 641 65 66
E info@hjvanmill.nl

Nazorg

 

Wat kan ik verwachten

 

Na de behandeling zijn bestaande klachten meestal direct over. Soms kunnen er echter enige nabezwaren optreden, variërend van aard. 

 

Het kan zijn dat de ontsteking, die sluimerend aanwezig was, na de behandeling licht tot heftig opvlamt. Dit kan enkele dagen aanhouden, maar u hoeft zich hier niet over te verontrusten.

Hoewel het ontstoken zenuwweefsel nu verwijderd is, en de kanalen nu helemaal schoon zijn en weer goed gevuld, is er om de wortelpunt heen het kaakbot nog iets ontstoken, de oorzaak is echter weggenomen, De hele genezing hiervan heeft alleen nog wat tijd nodig en u kunt hier gerust een pijnstiller voor nemen.

 

U zou het kunnen vergelijken met een splinter in een vinger; als die eenmaal is verwijderd, zal het nog enige tijd duren voordat de omgeving, waar de splinter heeft gezeten, weer helemaal gezond en pijnvrij is.


In uitzonderlijke gevallen komt het voor dat er na de behandeling een dikke wang ontstaat samengaand met heftig kloppen. Dan zal er overwogen worden om een antibioticum voor te schrijven om deze opvlamming te onderdrukken.

 

Mocht u nog vragen hebben aarzelt u dan niet ons te bellen voor advies.