• Homepage Praktijkfoto
  • 20160210_100025_resized
  • Wachtkamer

Snel contact

T +31 (0) 20 - 641 65 66
E info@hjvanmill.nl

"Een gezond, mooi en sterk gebit"

Met ruim 30 jaar ervaring in de algemene tandheelkunde en endodontologie staat het team van internationale tandartsen bij tandartsenpraktijk H.J. van Mill in Amstelveen vooral bekend om haar innovatieve behandeltechnieken op topniveau.

 

Tandartsenpraktijk H.J. van Mill is een praktijk voor integrale Tandheelkunde, wat betekent dat hier alle disciplines van de Tandheelkunde in huis zijn. PREVENTIE en MONDHYGIËNE   KINDERTANDHEELKUNDE   PARODONTOLOGIE  ENDODONTOLOGIE   IMPLANTOLOGIE  ORTHODONTIE  KROON en BRUGWERK en FACINGS.

 

Voor tandheelkundig advies kunt u vrijblijvend contact opnemen met de Tandartsenpraktijk H.J. van Mill.Tandartsenpraktijk.

H.J. van Mill is ook Verwijspraktijk Endodontologie en Trainingscentrum voor collega's die zich in deze tak van de Tandheelkunde verder willen bekwamen. 

 

Voor onze EXPATS / Patiënten.

Voor de grote Japanse community in Amstelveen is er in onze praktijk ook een Japans tandartsen team met Japanse assistenten en een mondhygiëniste.

Daarom is er ook een Japanse versie van deze website en voor de veel overwegend Engels sprekende patiënten is er een Engelse versie.

 

Onze visie is een LANGE TERMIJN VISIE.

Ons doel is om U EEN LEVEN LANG plezier te laten beleven aan een eigen GEZOND STERK en MOOI GEBIT.  

Wij doen ons UITERSTE BEST om dit samen met U te realiseren.