Snel contact

T +31 (0) 20 - 641 65 66
E info@hjvanmill.nl

Team

Tandartsen

Collega Rik van Mill Praktijkeigenaar

H.J. (Rik) van Mill

Endodontologie

Ik ben in 1982 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Daarna heb ik voornamelijk in het buitenland, uitgebreide “post graduate” nascholing gevolgd. Ik heb me onder andere in de parodontologie bekwaamd aan de universiteiten van Philadelphia en Götenborg.

Van 1989 tot 1990 heb ik in Los Angeles de POS -cursus orthodontie van Dr. Don McGann gevolgd. Daar kwam ik in aanraking met mijn inspirator en grote leermeester in de endodontologie Dr. Clifford Ruddle uit Santa Barbara.

Sindsdien ga ik jaarlijks naar St. Barbara om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven, en de laatste tijd ook om Dr. Ruddle te assisteren bij de trainingen. De endodontologie is mijn passie op het gebied van de tandheelkunde.

Collega Masato Watanabe tandarts

Masato Watanabe

Algemene tandheelkunde, Endodontie

Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de Nippon Dental University in Niigata, Japan. Nadat ik vervolgens 2 jaar in het Tsurumi Universiteitsziekenhuis in Yokohama heb gewerkt ben ik ik begonnen met werken in een algemene tandartsenpraktijk in Tokio. In oktober 2014, ben ik in Nederland komen wonen en heb ik in deze praktijk, waar ik omringd ben door zeer kundige tandartsen en de beste gereedschappen en materialen, de geweldige kans gekregen om mijzelf verder te ontwikkelen op tandheelkundig gebied.

Naast het blijven streven naar het verrichten van optimale behandelingen, vind ik het ook erg belangrijk om de patiënt eerlijk advies en duidelijke uitleg te geven. Ik ben daarom erg verheugd dat ik de Japanse community hier in Amstelveen hiermee van dienst kan zijn en zal ik altijd proberen mijn Nederlands en Engels te verbeteren.

Collega Eva Tromp tandarts

Eva Tromp

Tandarts-Endodontoloog, Implantologie

In 2008 ben ik als tandarts afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Na ervaring op te hebben gedaan in algemene tandartspraktijken, ben ik in maart 2010 in de praktijk van Tandarts van Mill gaan werken. In deze praktijk, met specialismen in de endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) en de orthodontie (gebitsregulatie) vond ik de mogelijkheid om mijzelf verder te verdiepen. Daarnaast heerst er een prettige werksfeer door het werken met enthousiaste gemotiveerde collega’s waarbij kwaliteit voorop staat.

Dankzij Rik van Mill en zijn grote leermeesters Dr. Clifford Ruddle, endodontologie, en Dr. Mc Gann, orthodontie, uit Amerika, heb ik me de afgelopen jaren op deze gebieden verder kunnen ontwikkelen in deze specialismen van onze praktijk. Ik vind het erg belangrijk om mezelf verder te verdiepen in de vele facetten van de tandheelkunde. De komende jaren zal ik mijzelf verder bekwamen op mijn vakgebied door nascholing in binnen en buitenland te volgen. De grondslag van onze praktijk “Lifelong education and progress” spreekt mij bijzonder aan.

 

3 Masako nieuw

Masako Tsuchiya

Algemene tandheelkunde, Endodontie, Orthodontie

Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de Iwata Medical University in Japan, waarna ik 7 jaar werkzaam geweest ben en veel ervaring heb opgedaan in de Orthodontie en Kindertandheelkunde. In 2002 ben ik naar Nederland gekomen om de grote Japanse community, met name in Amstelveen, tandheelkundig van dienst te kunnen zijn. Ik heb hier de kans gekregen om in deze fantastische praktijk onder leiding van tandarts van Mill mijn vaardigheden te optimaliseren, en heb veel ervaring opgedaan op het gebied van de endodontologie (wortelkanaalbehandelingen).

Ook heb ik mogelijkheden gekregen intensieve nascholing te volgen. Van 2002 tot 2007 heb ik de Basic en Advanced POS course in orthodontie van Dr. Don Mc Gann gevolgd, en in 2009 ben ik naar de VS afgereisd om de cursus Advanced Endodontics te volgen bij Prof. Dr. Clifford Ruddle.

DSC_1947

Maryam Tahoor

Algemene tandheelkunde, Endodontie, Orthodontie

Ik ben in 2008 afgestudeerd aan de universiteit Fatima Jinnah Dental College in Karachi in Pakistan.
Na mijn verhuizing naar Nederland heb ik mijzelf volledig toegelegd op het beheersen van de Nederlandse taal en daarna tot het afleggen van het tandheelkundig examen in het ACTA tot BIG geregistreerde tandarts in Nederland.
Het gespecialiseerde vakgebied van endodontologie/wortelkanaal behandeling heeft mij altijd erg aangesproken.
Nadat ik mij de eerste jaren op de algemene tandheelkundige behandelingen heb toegelegd heb ik besloten om mij te verdiepen in het gebied van wortelkanaal behandelingen. Hiervoor heb ik 9 maanden traject “leergang endodontologie” in ACTA gevolgd en meteen daarna bij tandartsen praktijk HJ van Mill begonnen waar ik als verdere verdieping op dit vakgebied heb geleerd.
Daarnaast heb ik ook de kans gehad om orthodontie te studeren en uitoefenen. Ik vindt mijn werk elke dag in deze praktijk uitdagend en stimulerend. Alle collega’s werken op het hoogste niveau en onder begeleiding van Rik van Mill. Mijn motto is om mijzelf verder te ontwikkelen in mijn carrière om de best behandeling aan mijn patiënten te kunnen geven.

 

IMG_20210317_101150_resized_20210317_101402092

Sara Mendes

Algemene tandheelkunde, Endodontie

Mondhygienisten en assistenten

Collega Emi Saraya

Emi Saraya

Mondhygieniste

Ik ben afgestudeerd aan de mondhygiënistenschool van Osaka Dental Association in Japan. Vervolgens heb ik enkele jaren gewerkt in een algemene tandartsenpraktijk in Japan. Begin 2014 ben ik in deze praktijk gaan werken. Ik ben heel blij wat ik hier weer aan het werken ben in de tandartsenpraktijk als assistente en ook voorlichting kan geven over een goed gebit en tandvleesverzorging.

8 Dali nieuw

Dalila Dogger

Assistente

Collega Junko Nagata Japans assistente

Junko Nagata

Assistente

Alma

Alma Nopuente

Assistente

IMG_20210317_101213_resized_20210317_101401993

Poonam Verma

Assistente

IMG_20210322_125830_resized_20210322_125935626

Nonny Nazripah

Receptie

Collega Alison Robinson Receptie

Alison Robinson

IMG_20210317_101253_resized_20210317_101401876

Hiromi Haneda

IMG_20210317_101123_resized_20210317_101402183

Ingeborg Snoeck